Betalingsfuncties

Waarom het een reddingslijn zou kunnen zijn voor mensen met een Amex-laadpas

De Pay It, Plan It-functie en de Pay Over Time-functie van American Express hebben bepaalde Amex-kaarthouders al lang meer flexibiliteit gegeven bij het uitvoeren van betalingen. Nu, vanaf 1 augustus 2020, heeft iedereen met een American Express Green Card, American Express Gold Card of The Platinum Card van American Express toegang tot beide programma’s.

creditcard vergelijken consumentenbond  in de gaten houden.


 

American Express-kaarthouders kunnen nu de functies Betalen, Plannen en Betalen over tijd gebruiken.

De programma’s bieden meer flexibiliteit aan kaarthouders die normaal gesproken elke maand hun saldo volledig moeten betalen.

Volledig betalen blijft de beste manier om rentekosten en vergoedingen te vermijden.

Wat zijn betaal, plan en betaal in de loop van de tijd?

Pay It, Plan It biedt kaarthouders een aantal betalingsopties, afhankelijk van hun transacties. Met aankopen onder de $ 100 kunt u bijvoorbeeld specifieke transacties afbetalen in plaats van een algemene betaling op uw kredietlimiet te doen.

Als u aankopen heeft die groter zijn dan $ 100, kunt u een plan maken om ze in drie tot 24 maanden af ​​te betalen. In plaats van rente te betalen, wordt er een maandelijks bedrag in rekening gebracht, dat is gebaseerd op verschillende factoren.

 

Betalen in de loop van de tijd werkt op dezelfde manier als de functie Betalen, plannen, maar u betaalt rente in plaats van een vast maandelijks bedrag.

 

Vóór de update konden Green- en Gold-kaarthouders Betalen in de loop van de tijd gebruiken, maar niet Betalen, Plannen en Platinum-kaarthouders hadden geen van beide opties. Nu zijn beide programma’s beschikbaar met alle drie deze kaarten.

 

Wat dit betekent voor kaarthouders

Met een traditionele creditcard kunt u uw maandelijkse saldo volledig of in de loop van de tijd betalen. Maar met betaalpassen, zoals die uitgegeven door American Express, is uw saldo normaal gesproken elke maand volledig verschuldigd.

 

Met de nieuwe opties krijgen Amex-kaarthouders meer flexibiliteit als ze het zich niet kunnen veroorloven om elke maand volledig te betalen. Het kan vooral handig zijn als ze specifieke aankopen willen afbetalen op basis van hun behoeften.

 

Dat gezegd hebbende, als u liever uw saldo elke maand volledig blijft betalen, heeft u nog steeds die mogelijkheid. En dit zal minder duur zijn dan het gebruik van een van deze programma’s.

 

Beide functies bieden meer flexibiliteit voor American Express-kaarthouders, maar tegen een vergoeding.

Moet u van deze programma’s profiteren?

Elke maand uw saldo volledig afbetalen is de beste manier om rente en kosten te vermijden. Maar als u in financiële moeilijkheden verkeert of gewoon meer flexibiliteit wilt met uw creditcardbetalingen, kunt u die keuze nu zelf maken. visa world creditcard is bekend.

 

Als u overweegt om Betaal, Plan het of Betaal in de loop van de tijd te gebruiken, zorg er dan voor dat u de huidige voorwaarden en kosten van het programma begrijpt, die worden beschreven op de American Express-website.