CitiBank voorspelt dat de Bitcoin-prijs in 2021 $ 120.000 zal bedragen

De Chief Investment Officer van Altana Digital Currency deelde een grafiek in verband met CitiBank die de prijs van Bitcoin voorspelt op $ 120.000 in 2021.

Analysebedrijf Crypto Quant geeft aan dat Bitcoin-walvissen Bitcoin zullen verkopen als de rally te snel doorgaat zoals op dit moment.

Alistair Milne, Chief Investment Officer van Altana Digital Currency, deelde een grafiek met een bullish voorspelling voor Bitcoin. De betreffende grafiek is volgens de publicatie van Milne geassocieerd met Citibank. De financiƫle instelling stuurde het via de FX Wire-mailinglijst voor klanten van Citibank. hoeveel is de bitcoin waard?

 

De grafiek toont een voorspelling dat Bitcoin in de komende jaren een prijs van $ 120.000 kan bereiken. De genoemde grafiek belicht de momenten waarop Bitcoin een uitbraak heeft gehad, tussen 2011 en 2016, om de genoemde prijs voor te stellen die veel hoger zal zijn dan het hoogste punt ooit van Bitcoin ($ 20.000), volgens de publicatie van Milne:

 

De setup van de afgelopen 2,5 + jaar in Bitcoin blijft nauw aansluiten bij die in de 2,5 + jaar voorafgaand aan de zomer van 2016 voordat het exponentieel hoger begon te worden.

 

Bitcoin is erin geslaagd de trend te doorbreken die het de afgelopen weken in het bereik van $ 9.100 tot $ 9.300 hield. Op het moment van publicatie wordt Bitcoin verhandeld tegen $ 10.350. De voorspelling in verband met Citibank stelt dat de cryptocurrency de prijs van $ 13.850 moet testen voordat hij in 2021 dicht bij zijn ATH stijgt, en van daaruit stijgt naar $ 120.000:

 

 

Als $ 19.511 zou worden weggegeven, spreekt de grafiek voor zich.

 

In maart verhoogde Citibank zijn belang in de start-up Komgo. Zo begon Citibank zijn handelsplatform te integreren met de op Ethereum gebaseerde blockchain van de start-up. Ten tijde van het nieuws benadrukte Kris van Broekhoven, Global Head for Financial Commodity Trading voor Citybank, het belang van de bank om te investeren en op de hoogte te blijven van de voordelen die blockchaintechnologie biedt om haar financiƫle dienstverlening te verbeteren. Daarom is het mogelijk om aan te nemen dat Citibank, in ieder geval in 2020, een sterke interesse heeft in Ethereum, Bitcoin en de technologie achter hun werking. aandelen goud kopen is mogelijk.

 

Bitcoin-walvissen zullen BTC verkopen omdat het te snel gebeurt

In een publicatie van Crypto Quant-analysebedrijf CEO Ki Young Ju, geeft hij aan dat sommige Bitcoin-walvissen het gevoel kunnen delen dat de prijs van BTC “te snel” is bewogen; waarschijnlijk gemotiveerd door de FOMO van investeerders, toen de cryptocurrency uit de malaise van de afgelopen weken kwam. Daarom schreef de CEO van Crypto Quant dat een toename in de stroom van Bitcoin naar de beurzen, geschat op 5.000 BTC, consistent is met de verkoop van de cryptocurrency tijdens de rally van zondag.

 

Zoals de onderstaande grafiek aangeeft, vond de toename van de stroom van Bitcoin naar de beurzen plaats in een periode van een uur toen de prijs van Bitcoin boven de $ 10.000 kwam. Sommige leden van de cryptogemeenschap waren het eens met de mening van Young Ju en zeiden dat investeerders de komende dagen een “enorme tegenslag” kunnen verwachten als de stroom van Bitcoin naar de beurzen wordt gehandhaafd.